milujeme-modu-slider2

Kdo vlastně jsme? Já Erika Kučerová z Frenštátu pod Radhoštěm, Janka Zlatá ze Strání (blízko Uherského Brodu a Trenčína), Adéla Vajdíková Z Práčí (blízko Znojma) a Miluše Gebauerová z Dolních Dunajovic (blízko Mikulova). Co nás spojuje je samozřejmě láska k módě, jedna krásné Jihomoravské město Brno a mimo jiné jsme i spolužačky ze střední školy. V roce 2006 jsme začaly chodit na SUPŠ textilní v Brně (nyní Střední škola umění a designu, stylu a módy) obor Modelářství a návrhářství oděvů. V roce 2010 jsme odmaturovaly a naše cesty se rozdělily, ale nikdy ne úplně. A andělé se postarali o to, abychom se v roce 2015 opět sešly a začaly dělat to, co milujeme a umíme nejlépe a to módu. 

stredni-skola-milujeme-modu-blog

Chvíli mi trvalo, než jsem na to kápla, ale když mi jednou proletělo hlavou „Milujeme módu“, věděla jsem, že to bude to pravé, a že přesně pod tím si představíte naši tvorbu. Jsme sice každá jiná, ale každá umíme něco perfektně a dohromady tvoříme úžasný tým firmy MilujemeMódu. Všechny máme plnou hlavu nápadů a návrhů, ale musím vyzdvihnout každou zvlášť:

Mia je báječná konstruktérka,

Janka precizní krejčová,

Áda ilustrátorka a kreativní šperkářka

a já, Erika, se starám především o chod firmy, jsem perfekcionalista a zaleží mi na tom, aby vše bylo na 101%. Už víte, co nás spojuje a pokud se chcete dozvědět více o každé z nás a vidět naši tvorbu, podívejte se na naše portfolia.

autorka: Erika Kučerová